Coaching

Geschreven door op 12 november 2018

Van human doing naar human being

Ontwikkel je zelf: coaching bij Verandering

Flexibiliteit en dynamiek zijn nog steeds belangrijke sleutelwoorden op de huidige arbeidsmarkt. Ook van werknemers en leidinggevenden wordt een groot aanpassings- en leervermogen verwacht. Als je binnen je werk niet meer wilt wat je doet, je worstelt met samenwerking of je leiderschap, je voelt je overbelast of anderszins is het wellicht een goed idee daar eens de ruimte voor te maken en jezelf met 1 van de Van Oorsprong Coaches onder de loep te nemen.  

Waarom  

Je wilt van betekenis zijn in je werk. Daarnaast wil je kunnen werken aan je persoonlijke ontwikkeling en wil je voorál: impact én plezier in je werk hebben. Reflecteren op je werk en carrière en onderzoeken of je nog op koers bent kan je alleen doen, maar gaat veel prettiger en gemakkelijker met een coach.   

 


Waarom zou je een coach nemen?

Je wilt je ontwikkelen op persoonlijk of professioneel vlak

Je wilt je in samenwerking anders leren verhouden met anderen

Je wilt ondersteuning bij het realiseren van een plan

Je wilt je persoonlijke effectiviteit vergroten

Je wilt inzicht in je stress of conflicten

Je wilt nieuwe inspiratie opdoen

Je wilt klankborden over voor jou belangrijke onderwerpen


Coaching kan op veel onderwerpen betrekking hebben. We helpen je in eerste instantie bij het formuleren van concrete leerdoelen, waarna je in een duidelijk afgebakend tijdspad werkt aan het realiseren van je gestelde doelen. Met inzet van bijvoorbeeld van een gedrags, drijfveren en/of EQ analyse weet je in no time waar verdere ontwikkelingskansen voor je liggen. Als het nodig en dienend is, zetten we een acteur in om je nieuwe gedrag in te oefenen. Oefenen is immers een belangrijk aspect in de levenskunst. Je van Oorsprong coach blijft naast je lopen tot jij het gevoel hebt dat je je doelen hebt bereikt.

Even sparren?  

Weten wat de mogelijkheden zijn bij een coaching traject?
Bel (050) 3111589 om een afspraak te maken met één van onze gidsen.
Je kunt ook het  contactformulier  invullen. 
Lees verder

Volgend bericht

Zaalvolverhaal


Thumbnail
Vorig bericht

HET JUISTE WOORD


Thumbnail