Stop de tijd

Geschreven door op 12 november 2018

Ken je dat; je even willen terugtrekken uit het rumoer van je dagelijkse leven? Even de tijd voor jezelf, je gedachten op een rij zetten, over het water staren, uitrusten, wat schrijven, wandelen, je eigen tijd indelen?

Wanneer je die behoefte hebt om even stil te staan hebben we een bijzondere plek voor je in de aanbieding; een unieke houten historische woonwagen. Je kunt je er in alle rust terugtrekken en zo je wilt wat reflectie zoeken. Wanneer je het prettig vindt tijdens je verblijf met iemand te praten dan kan dat met één van onze gidsen, die je hun expertise en luisterend oor bieden. Mocht je behoefte hebben aan een ontspannende massage; ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Een retraite duurt minimaal 2 en maximaal zeven nachten. Jouw eventuele programma kan in overleg met ons gemaakt worden.

De woonwagen noemen we ook wel eens de kleine werkplaats voor levenskunst. Het is een unieke plek voor mensen die zich, om wat voor reden dan ook, willen terugtrekken uit het dagelijks leven voor rust, inspiratie of bezinning. De woonwagen dateert uit 1953 en is meer dan 50 jaar in bezit geweest van de familie van der Velde. De wagen is gebouwd ten tijde van de watersnoodramp in Zeeland en deed een aantal jarendienst als woonverblijf voor een medewerker van Rijkswaterstaat die vanuit de woonwagen de herstelwerkzaamheden aan de dijk coördineerde. De woonwagen is helemaal authentiek. Zij beschikt over een keukentje met granito aanrechtblad, tweepits gaskooktoestel en campingtoilet, een woonkamer met houtkachel en een slaapkamer met een tweepersoonsbed (120x180cm). De woonwagen omhult je als een warme jas.

Zin in een time out en meer weten over het hoe en wat? We horen of lezen je graag!


Ik wil meer wetenLees verder